Vatan Partisinden burs tepkisi

Vatan Partisinden burs tepkisi
Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş,  ‘Yeni Milli Eğitim müfredatı taslağı’ hakkında düzenlenen basın açıklamasına katıldıkları için partilerine üye 6 öğrencinin burs ve kredilerinin kesildiğini söyledi....


Vatan Partisi öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş,  ‘Yeni Milli Eğitim müfredatı taslağı’ hakkında düzenlenen basın açıklamasına katıldıkları için partilerine üye 6 öğrencinin burs ve kredilerinin kesildiğini söyledi.

Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Vatan Partisi öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, 6 gençlik kolu üyelerine müfredat değişikliğini içeren basın açıklamasına katıldıkları için milli birlik ve bütünlüğü zedeledikleri iddiasıyla soruşturma açıldığını, bunun sonucunda da burs ve kredilerinin kesildiğini iddia etti.
Yurtta kalan bir üyeleri hakkında da yurt yönetmeliklerince soruşturma başlatıldığını vurgulayan Diş, “Bu uygulamalarla, soruşturmalarla ve iddialarla evvela Vatan Partisi ve eylemleri zan altında bırakılmaktadır. Türkiye’nin emektarı olacak vatansever gençler yine zan altında bırakılmaktadır. ülkeye büyük hizmetler sunmuş ve sunacak Atatürkçü gençler mağdur edilmektedir” dedi.
Diş, “Vatan Partisi’nin eylemlerini milli birliği ve bütünlüğü zedelemek iddiasıyla engellemek ve zan altında bırakmak doğru değildir.  Vatan Partisi Türkiye’nin gururudur.  Arkadaşlarımızın haklarını sonuna kadar savunacağız ve meselenin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.