İyi Parti Kırmızıtoprak'ta

İyi Parti Kırmızıtoprak’ta
Geçtiğimiz Ekim ayında Meral Akşener genel başkanlığında kurulan ve örgütlenme çalışmalarını da kısa sürede tamamlayarak çalışmalarına başlayan İYİ Parti Eskişehir teşkilatı alınan erken seçim kararından sonra yoğun...

Geçtiğimiz Ekim ayında Meral Akşener genel başkanlığında kurulan ve örgütlenme çalışmalarını da kısa sürede tamamlayarak çalışmalarına başlayan İYİ Parti Eskişehir teşkilatı alınan erken seçim kararından sonra yoğun bir program hazırladı.


Genel kurulunu geçtiğimiz günlerde yapan ve yönetim kurulu başkanı ile üyelerini belirleyen İyi Parti Odunpazarı ilçe teşkilatı mahalle gezilerine başladı. Odunpazarı ilçe başkanı Ramazan Gültekin ile yönetim kurulu üyelerinin önceki günkü durağı Kırmızı Toprak Mahallesi oldu. İlçe başkanı Gültekin, mahalle temsilcileri olan Funda Şirvan, Bahattin Okan ile Zehra Funda Ertay ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde budundu. Mahallede düzenlenen kahve toplantısına da katılan İyi Parti ilçe teşkilat yöneticileri sorun ve talepleri de yerinde dinledi. İlçe başkan ve yöneticileri ve temsilcilerin katıldığı toplantı esnaf gezisi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.