"Yüzde 95'i bitti Haziran'da açacağız"

“Yüzde 95’i bitti  Haziran’da açacağız”
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, yapımı devam eden Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Karacan, hastanenin yüzde 95’inin bittiğini söylerken Haziran’da hizmete sunulmasının...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, yapımı devam eden Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Karacan, hastanenin yüzde 95’inin bittiğini söylerken Haziran’da hizmete sunulmasının planladığını ifade etti.


 


Beraberinde İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge ve inşaat sorumluları ile birlikte incelemeler yapan Karacan, hastanenin en kısa sürede Eskişehirlilerin hizmetine gireceğini söyledi.


Karacan ziyareti sırasında yaptığı açıklamada; “Hastanemizin yapım süreci sıkıntılı başlasa da bugün itibariyle yüzde 95’lik bölümü bitmiş durumda. Cumhurbaşkanımızın Türkiye projesinden Eskişehir’de çok iyi bir şekilde faydalandı. İnşallah Haziran ayı içerisinde bitirilmesi konusunda yetkililerimizden bilgi aldık. Bu saatten sonra hastane yöneticilerimizin işlerini kolaylaştıracağız. Bugün eksikliklere dair bilgiler aldık. Bu eksikliklerin giderilmesi için bakanlık nezdinde önümüzdeki günlerde girişimlerde bulunacağız. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Verimli, temiz, hızlı bir şekilde sağlık hizmeti alacağımız bu tesisi en kısa sürede bitirip bölgemizin hizmetine sunmak amacındayız. Diğer hastanelerimizin de taşınması işi var. İnşallah kazasız belasız buraya taşınıp hizmete başlamak amacındayız. Cumhurbaşkanımızı Haziran’da buraya davet edip açmasını isteyeceğiz.” Dedi.


Karacan, Büyükşehir Belediyesi’nin hastaneye dair sorumluluğu ile ilgili sorulan soruya da, “Herkes üzerine düşeni yapıyorsa, belediye de üzerine düşeni yapmalı. Amaç sağlık hizmeti vermek. Politikayı bir kenara bırakıp hizmetin önünü açacak işler yapılmalı. Hastanenin yolları yapılmalılar, ben yapacaklarını ümit ediyorum. önemli olan şehir insanının hizmet almasıdır. Bir gün bu hastaneye herkesin işi düşebilir. Bu nedenle bu hizmete politika gözüyle bakmadan herkesin eşit hizmet alacağı bir yer olarak bakılmalı” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.