Büyük başarıya büyük takdir

Büyük başarıya büyük takdir
Eskişehir Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Arslantaş, Moskova Urfodu Uluslararası bilim temelli bilgi yarışmasında matematik dalında 10. Sınıf düzeyinde 1. Lik derecesi alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etti....


Eskişehir Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Arslantaş, Moskova Urfodu Uluslararası bilim temelli bilgi yarışmasında matematik dalında 10. Sınıf düzeyinde 1. Lik derecesi alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Eskişehir Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri ise İngiltere Keele üniversitesinden davet alarak matematik projelerini sundu.

Başarılarından dolayı Bilim, Teknoloji, Sanayi ve üniversite Politikalarından sorumlu Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof.Dr. Davut Kavranoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Dr. İsmet Yılmaz ile bir araya gelen öğrenciler, projelerini ve yarışma başarılarını paylaştı. Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcısı Dr. özge Aslan, Kurucu Temsilci Mehmet Yıldız, Lise Müdürü Dr. Canan Madenoğlu ve Matematik öğretmenleri Nuray Sabaz ve Emre İncekalan’ın bulunduğu ziyarette proje çalışmalarının önemine değinilerek başarılarından dolayı öğrenciler tebrik edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.