Ali İsmail Korkmaz için 2 etkinlik

Ali İsmail Korkmaz için 2 etkinlik
Eskişehir’de gezi parkı eylemleri sırasında uğradığı bir saldırı sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz anısına bir etkinlik düzenlendiği bildirildi....

Eskişehir’de gezi parkı eylemleri sırasında uğradığı bir saldırı sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz anısına bir etkinlik düzenlendiği bildirildi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre 2 Haziran 2013 tarihinde Kurtuluş Mahallesi’nde aralarında sivil polis memurlarının da yer aldığı kişilerin darp etmesi sonucu hayata veda eden Korkmaz, ölüm yıldönümünde bir dizi etkinlikle anılacak.
Adına kurulan eğitim vakfı, KESK, DİSK, Tabipler Odası ile Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Eskişehir temsilcilikleri tarafından düzenlenen anma etkinliğinin ilki 2 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da Sanayi Sokak içerisinde karanfillerin bırakılması ile başlayacak. Korkmaz aile bireylerinin de katılacağı etkinliğin ikincisine Tepebaşı Belediyesine ait Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak. Saat 18.00’de başlayacak olan etkinlikte, düzenleme komitesi tarafından belirlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Ali İsmail Korkmaz yaşam ödülü Türk Tabipler Birliği (TTB) konsey üyesi ve gazeteci Ahmet Şık’a verilecek. İki ayrı yerde gerçekleştirilecek olan anma etkinliği müzik dinletisi ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.