Kreş Öğrencileri Kep Attı

Kreş Öğrencileri Kep Attı
Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent OdunpazarıGündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri yılsonu etkinliğidüzenledi. Etkinlikte ayrıca 6 yaş grubu için mezuniyettöreni de yapıldı.Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan KültürMerkezi’nde...

Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent OdunpazarıGündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri yılsonu etkinliğidüzenledi. Etkinlikte ayrıca 6 yaş grubu için mezuniyettöreni de yapıldı.Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan KültürMerkezi’nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılanetkinliğin açılış konuşmasını Odunpazarı BelediyeBaşkanı Av. Kazım Kurt yaptı. Sosyal devletin birincigörevinin çocuklara her ortamda ciddi ve bilimselbir eğitim vermek olduğunu belirten Başkan Kurt,ancak ne yazık ki Türkiye’de bunun geçerli olmadığınısöyledi. CHP’li belediyelerin hepsinde kreşlerolduğunu dile getiren Başkan Kazım Kurt, konuşmasındaşu sözlere yer verdi: “Bugün çocuklarımızın 1yıl içinde yaptıklarını, öğrendiklerini, ürettiklerini hepbirlikte izleyeceğiz. çocuklar ve kadınlar mutlu olduğu zaman,herkes mutlu olur. Odunpazarı Belediyesi’nin amacı bu. Keşke hermahallede kreş açabilsek. Aslında sosyal devletin birinci göreviçocukları iyi yetiştirmek, çocukların her ortamda ciddi ve bilimseleğitimi alabilmesini sağlamak. Ne yazık ki Türkiye’de bu iş olmuyor,gerçekleştirilemiyor.”Başkan Kurt’un konuşmasının ardındanetkinlikte çeşitli dans gösterileri yapan, şarkılar söyleyen miniklerizlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.


MEZUN OLAN MİNİKLER KEP ATTI


Gösterilerin ardından da mezuniyet törenine geçildi. Mezunolan miniklere diplomaları Başkan Kurt tarafından verildi. Minikler,diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte 10. Yıl Marşını eşliğindekeplerini havaya fırlattı. çocukların bu neşesine etkinliğe katılanvelilerde eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.