"Hep beraber barışacağız"

“Hep beraber barışacağız”
Odunpazarı Belediyesi Ramazan Ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programına Odunpazarı Meydanı’nda devametti. 4 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşan Başkan Kazım Kurt, “Türkiye’nin her zamankinden...

Odunpazarı Belediyesi Ramazan Ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programına Odunpazarı Meydanı’nda devametti. 4 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşan Başkan Kazım Kurt, “Türkiye’nin her zamankinden daha fazlakardeşliğe ve kucaklaşmaya ihtiyacı var. Hep beraber barışacağız, bütünleşeceğiz, büyüyeceğiz ve bölüşeceğiz” dedi.


Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl,Gündoğdu, Emek, Yenikent, Orhangazi,Osmangazi, Vişnelik, Gökmeydan,Büyükdere, Erenköy, Kırmızıtoprak,Vadişehir-Ihlamurkent, HuzurMahallelerinde gerçekleştirdiği iftarprogramının ardından OdunpazarıMeydanı’nda iftar programı düzenledi.Hicri Sezen Parkı’nda gerçekleştirileniftar programına OdunpazarıBelediye Başkanı Av. Kazım Kurt,CHP Eskişehir Kadın Kolları BaşkanıAysun Doğramacı, CHPOdunpazarı İlçe BaşkanıAkın Sallarel, CHP EskişehirMilletvekili Adayları NurayAkçasoy, Sibel Yeşildal ileçok sayıda vatandaş katıldı.İftar Programında konuşanBaşkan Kurt, RamazanAyı’nda hoşgörü, barış vekardeşliğin en üst düzeyeçıkması gerektiğini belirterek,“Umarım sizin içindeöyle olmuştur. Kırgınlıklarımızı,küskünlüklerimizi bir tarafabırakarak, bayramda da tekrar kucaklaşmalıyız.Türkiye’nin her zamankindendaha fazla kardeşliğe, kucaklaşmayaihtiyacı var. Hep beraberbarışacağız, bütünleşeceğiz, büyüyeceğizve bölüşeceğiz. Yeni dönemdehepinize başarılı bir yaşam diliyorum.Türkiye’nin aydınlık geleceğinde hepbirlikte buluşuruz, diye umuyorum.Saygılar sunuyorum” dedi.İftar programında oruçlarını açanvatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarınıbirebir Başkan Kurt’a iletti. Tek tekmasaları gezen Başkan Kurt, vatandaşlarile bir süre sohbet etti. BaşkanKurt, vatandaşların dilek, şikâyet vedileklerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.