"Emekçilerin talepleri torbaya sığmaz"

“Emekçilerin talepleri torbaya sığmaz”
Mücadele sonucunda eksik de olsa fiili hizmet süresi zammının torba yasaya dahil edildiğini söyleyen Sağlık Emekçileri Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Birtürk Özkavak, yeni öneriler sundu.Torbayasaya giren düzenlemelere ilişkin...


Mücadele sonucunda eksik de olsa fiili hizmet süresi zammının torba yasaya dahil edildiğini söyleyen Sağlık Emekçileri Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Birtürk özkavak, yeni öneriler sundu.

Torbayasaya giren düzenlemelere ilişkin bilgiler veren özkavak ardından sendika olarak emekçilere dair yeni öneriler sundu. özkavak şunları söyledi; “Seçim öncesi vaat edilen,  emekçilerin hakkı olan 3600 ek gösterge ile ilgili düzenlemenin yasada yer almasının yanı sıra her gün yaşadığımız sağlıkta şiddetin de artık siyasi iktidarın gündeminde olması ve buna ilişkin çözümler üretmesini ve yine sağlık emek ve meslek örgütlerinin hazırlayıp mecliste grubu bulunan partilere ilettiği şiddet yasa tasarısı önerimizin de bu düzenlemelerle birlikte ele alınmasını istiyoruz.
Yukarıda yazdığımız talepler tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerin hakkıdır.
Geçmişten bu güne bu haklı talepler için birlikte mücadele yürüttük. Birlikte haklarımızı kazandık. Kazanılanlar birilerinin lütfu değil mücadelemizin sonucunda elde edilmiş haklardır.
Hep birlikte bu haklı taleplerimiz için mücadeleye devam edeceğiz. Taleplerimizin çarpıtılmasına izin vermeyeceğiz. Hakkımızı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.