"BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK"

“BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK”
   Gazeteniz İstikbal’e konuşan Eskişehirspor’un başarılı file bekçisi Kayacan Erdoğan  “Çok büyük sıkıntılar yaşadık, ancak arkadaşlarımızla inandık ve takımımızı ligde bıraktık. Ben görevimizi yaptığımıza...

 


 


 Gazeteniz İstikbal’e konuşan Eskişehirspor’un başarılı file bekçisi Kayacan Erdoğan  “çok büyük sıkıntılar yaşadık, ancak arkadaşlarımızla inandık ve takımımızı ligde bıraktık. Ben görevimizi yaptığımıza inanıyorum. Her zaman yanımızda olan taraftara da çok teşekkür ediyorum” dedi.


 Kayacan “Manisa ve Rize maçlarını unutamam. Her iki maç sonunda gözyaşlarımı tutamamıştım. Yeni sezon öncesi sözleşmem sona eriyor. Sözleşme uzatma konusunda da bir girişim yok. Süper lig ve TFF 1.ligden bazı takımların teklifleri var. Gelen teklifleri değerlendireceğim” dedi.  


2 SEZON öNCE YUVAYA DöNMüŞTü


Eskişehirspor’un file bekçisi Kayacan Erdoğan sıkıntılı geçen sezonu değerlendirerek “Biz görevimizi yaptık” dedi.


Alt yapıdan yetiştiği Eskişehirspor’da uzun yıllar yer alan ve daha sonra Kayserispor’a giden Kayacan Erdoğan 2 sezon önce yuvaya geri dönmüştü. İstikbal’e önemli açıklamalarda bulunan Kayacan özellikle de kendilerine her zaman destek de bulunan taraftara çok teşekkür etti.


“BENDE BİLİRDİM GİTMESİNİ”


1 sezon Ruud Boffin’in arkasında bekleyen ve sezon başında takımı terk etmeyen Kayacan Erdoğan “Kayseri maceramın ardından bir çok teklife rağmen memleketimin takımı Eskişehirspor’a geldim. Geçtiğimiz sezon başı transfer yasağı olduğu için takımımı terk etmedim. Bende bilirdim gitmesini ama öyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim. çok büyük sıkıntılar yaşadık, ancak arkadaşlarımızla inandık ve takımımızı ligde bıraktık. Ben görevimizi yaptığımıza inanıyorum” dedi.


“TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM”


31 Mayıs’da sözleşmesi sona erecek olan Kayacan Erdoğan gelen teklifleri değerlendireceğini belirterek “Sözleşmem sona eriyor. Ve şu ana kadar da mukavele uzatma konusunda bir girişim olmadı. Genel kurul tarihi de çok geç. O zamana kadar ne olur bilemem. Ama bana 3’ü süper lig olmak üzere TFF 1.ligden çok ciddi takımların teklifleri var. Menajerim görüşmelerini sürdürüyor. Ben de profesyonelim ve gelecek teklifleri değerlendireceğim” dedi.    


TARAFTARA TEŞEKKüR


Kayacan Erdoğan taraftara da çok teşekkür ederek “özellikle bu sezon taraftarımız da bizimle birlikte çok çile çekti. Manisa maçı sonrası beni tribünlere çağırmışlar ve ben gözyaşlarımı tutamamıştım. Yine Rize maçı sonrası yaşananları hiç unutamam. Maç sonrası hep beraber ağladık. İçerde dışarı da her maçımız da bizimle olan tribünden moral ve destek veren tesislere gelerek bizleri motive eden büyük taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.