Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

SÜPER LİGE GELİYORUZ

      çok zor maç olması beklenen Y.Malatya maçında farkı kaçırarak 3 puanı almayı başardık, bu başarıyı elde eden tüm futbolcularımızı ve teknik kadroyu kutluyorum.


      Y. Malatya maçında şansta bizden yanaydı, penaltı kalecinin acemiliği ile oldu Bruno topa vurmuştu, kaleci Bruno’ya faul yaparak auta giden topu penaltıya çevirdi. Bir de 3 metreden Malatya’lı oyuncunun dışarı attığı top vardı, Y. Malatya’ya başka pozisyon vermedik.


      Yediğimiz gole gelince bana geçen sene Akhisar maçında yediğimiz golü hatırlattı biz takım halinde konferans yaparken Akhisar golü atmıştı. Bu seferde Akaminko resmen uyudu çünkü hakem atışından sonra Malatyalı oyuncu topu bize doğru attı Akaminko’nun topu alıp oyuna sokması lazımdı ama derler ya Akaminko’nun basireti bağlandı bedava bir gol yedik.


Biz 2 – 0 ‘dan sonra tarihi farkı kaçırdık, eğer biraz daha dikkatli vuruşlar yapabilseydik oyun 5 – 6 sıfıra gelecekti ama olmadı. Birde Meye olayı var tamam son vuruşları iyi değil ama çok savaşıyor ve en önemlisi kanadını iyi kapatarak savunmaya çok yardımcı oluyor, bunu da dikkate almak lazım diye düşünüyorum.


      Her zaman yazdığım gibi bizim orta sahada üstün olduğumuz maçları kaybetmedik, gol derdimiz yok onun için iyi savunma yaparsak bu maçı da rahat alırız, bizim kendi sahamızda kaybettiğimiz maçlarda sıkıntı hep aynıydı orta sahayı boş bıraktık rakiplerde istediği gibi pas yaparak sonuç aldılar.


     Sivas maçında buna izin vermemeliyiz.


     Sivas’a gelince 24 golle ligin en az gol yiyen takımı oyunları Burhan ve Ziya’ya endeksli, Burhan’ı biliyoruz son ümraniye maçında Burhan 77. Dakikada oyundan alınınca bazı hareketler yaptı demek ki bir sıkıntı var. Ziya soldan devamlı geliyor, duran topları o kullanıyor dikkat etmek lazım.


     Bu maçı rahtça alacağımıza inanıyorum, üstte yer alan takımları hep yendik bir tek dışarıda Sivas’a yenildik dolayısıyla bu maçtan sonra alttaki takımlarla oynayacağımız maçlara çok iyi hazırlanmamız lazım.


     Bu takımlar Mersin – Samsun – Denizli – Antep ve Altınordu. Hemen hemen bu akımların yarısı sıkıntılı günle geçiriyorlar.


     Bu hafta güzel bir gelişme oldu kulübümüzün kullandığı 26 EC 910 plakalı 302 Mercedes otobüsün kullanılır durumda olduğu görülünce bir nostalji yapalım fikri oluştu Sivas maçına o otobüsle deplasmana giden futbolcu ve yöneticilerin katılımıyla gidilmesi kararlaştırıldı çok da güzel oldu. Otobüs konusunu gündeme getiren Sn. Mesut ŞİMŞEK ve organizasyonu yapan Sn. Serdal EROY’ a teşekkür ediyorum. Otobüsü kulübümüze kazandıran rahmetli Belediye Başkanımız Sezai AKSOY’ u da saygıyla anıyorum.


      Otobüsün alındığı tarihteki Yönetim Kurulunda bende vardım, acı tatlı çok anılarımız oldu.


       Pazar günü 3 puan alıp inşallah yolumuza devam edeceğimize inanarak ES-ES’ imize başarılar diliyorum.


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi