Yasak parklar çileye döndü

Yasak parklar çileye döndü
Kurban bayramına sayılı gün kala alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu caddelerde tam bir trafik çilesi yaşanıyor. Halkın alışveriş ihtiyacını karşıladığı merkezi bölgelerde yaşanan trafik kaosu tepkilere neden oluyor....


Kurban bayramına sayılı gün kala alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu caddelerde tam bir trafik çilesi yaşanıyor. Halkın alışveriş ihtiyacını karşıladığı merkezi bölgelerde yaşanan trafik kaosu tepkilere neden oluyor.

Kendini bilmez araç sürücülerinin gelişi güzel yaptıkları parklar başta olmak üzere eşya indiren araçların yol açtığı sorun vatandaşa adeta saç yolduruyor. Halkın gelip geçtiği caddelerde meydana gelen araç kuyrukları bayram öncesi ihtiyaçlarını gidermek için çarşıya inen vatandaşı isyan ettiriyor.
Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kara doğrultusunda günün belirli saatlerinde trafiğe açılan Köprübaşı Caddesi üzerinde oluşan araç konvoyu halka geçit vermiyor. Yaşanan sorun bölge esnafının da isyanına neden olurken kazarlıda beraberinde getiriyor. Güzergâhta gerekli hiçbir trafik denetiminin yapılmadığına işaret eden esnaf ve vatandaşlar, artık bu soruna acilen bir çözüm bulunmasını istedi. Bayram öncesi şehrin merkezinde alışveriş yapmaya gelen kişi sayısında büyük artış olduğunu ifade eden esnaf “Araç parkları nedeniyle caddelerden yayalar sağlıklı bir şekilde gelip geçemiyor. Köprübaşında trafik resmen arapsaçına dönüyor. Ne belediyelerin zabıta ekipleri ne de trafik polisleri bu çileye son vermek için mücadele sergilemiyor. Günün her saatinde bu manzara ile karşılaşıyor, bu çileyi çekmek zorunda kalıyoruz. Ambulanslar bile caddeye rast gele yapılan araç parkları yüzünden giremiyor” şeklinde dert yandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.