Hekimlerin eylemi sona erdi

Hekimlerin eylemi sona erdi
Ülke genelinde eş zamanlı başlatılan sağlıkta şiddet yasası eylemi Eskişehir’de dün akşam sona erdi. Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Aladağ “Bir hafta süren eylemimize destek veren herkese oda yönetimi olarak teşekkür...


ülke genelinde eş zamanlı başlatılan sağlıkta şiddet yasası eylemi Eskişehir’de dün akşam sona erdi. Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Aladağ “Bir hafta süren eylemimize destek veren herkese oda yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bir hafta önce Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde yer alan bir parkta akşamları iki saat süreli eylem yapan Eskişehir, Bilecik Tabip Odası üyeleri taleplerini içeren bildirileri de halka dağıtarak destek talebinde bulundu.
çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından da destek gören şiddet yasası eyleminin sona erdiğini belirten Tabip Odası yönetim kurulu başkanı Akif Aladağ “Bir hafta süren eylemimize destek veren herkese oda yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Türk Tabipler Birliği olarak şiddet yasasının meclis gündemine alınması için Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu olan siyasi parti temsilcileri ile yeniden görüşerek taleplerimizi bir kez daha ileteceğiz” şeklinde konuştu. Park eylemi yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.