Hasan Tuç adaylığını açıkladı

Hasan Tuç adaylığını açıkladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kurucu ilçe başkanlarından Hasan Tuç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde parti...


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kurucu ilçe başkanlarından Hasan Tuç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde parti teşkilatına müracaatını yapan Tuç, dün gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Eskişehir’e hizmet için bu göreve talip olduğunu söyledi. İsmet İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelin çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya Ak Parti eski Milletvekili ,eski belediye başkanı, parti kurucuları, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.
Mevcut Tepebaşı Belediyesi’ne yüklenen başkan aday adayı Hasan Tuç “Tepebaşı Belediyesi sınıfta kaldı. Eskişehir’deki mevcut yerel yönetim zihniyetinden artık kurtulmanın zamanı geldi. Yaşanan ciddi sorunları yönetimler gideremiyor. Belediye borç batağına saplanmış durumda. Yapılan yanlış ve plansız harcamalar belediyeyi hizmet veremez hale getirdi. Tepebaşı Belediyesinin bütçesinin on katı borcu bulunuyor. Belediye kaynaklarını kurutmuşlar. Tiyatro oynamaya devam ediyorlar. Bu hikâyeyi beş yıl daha dinlemeyeceğiz. Artık bunlardan kurtulma zamanı geldi “şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.