EN GÜZEL BULUŞMA

EN GÜZEL BULUŞMA
1965- 1971 yıllarında giriş yaparak Mahmudiye Yetiştirme Yurdunda yetişen ardından ise Eskişehir yetiştirme yurduna gelen 50’ye yakın arkadaş 45 sene sonra buluşmanın sevincini yaşadı.Sosyal medyada kurduğu grup ile herkese...

1965- 1971 yıllarında giriş yaparak Mahmudiye Yetiştirme Yurdunda yetişen ardından ise Eskişehir yetiştirme yurduna gelen 50’ye yakın arkadaş 45 sene sonra buluşmanın sevincini yaşadı.
Sosyal medyada kurduğu grup ile herkese ulaşan Yaşar Talat Cemoğlu, Odunpazarı’nda bulunan Nazenin Konağı’nda kahvaltıda bir araya gelen bütün arkadaşlarına teşekkür etti.
Birbirlerine sarılarak eskiyi yâd eden dostlar, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı.
Konu ile ilgili konuşan Yaşar Talat Cemoğlu, “Bu arkadaşların bir kısmı Hamidiye öğretmen okuluna gittiler. Bir kısmı Devlet Demir yollarına gittiler. Bazıları da o zamanki mesleklerden terzilik, kunduracılık, döşemecilik, kaynakçılık, mobilyacılık gibi alanlara katıldılar. 18 yaşına giren arkadaşlar da yurttan ayrılarak kendi mesleklerini icra etmeye başladılar. İçimiz de profesör olan var, doktor olan var, milletvekili olan var. Şu an kendisi burada yok. En son DSP’den İstanbul milletvekiliydi. Eskiden yetiştirme yurdu deyince insanlar yanlış gözle bakıyordu. Ama öyle değil. Bütün arkadaşlarımız da okuyan, kültürlü, meslek sahibi insanlardır” dedi.
Sosyal medyada kurduğu grup ile herkesle iletişim kurduğunu ifade eden Cemoğlu, “ 50’ye yakın arkadaşımız geldi. Aileleriyle geldiler. 45 sene sonra kavuşmanın sevinci içindeyiz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.