SP: "Bütün derdimiz Eskişehir kazansın"

SP: “Bütün derdimiz Eskişehir kazansın”
Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, Türkiye’de seçimlerin adil bir şekilde yapılmadığını söyledi. Parti binasında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, yaklaşan yerel seçimlerle...

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, Türkiye’de seçimlerin adil bir şekilde yapılmadığını söyledi.
Parti binasında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuştu.
Seçime yüz günden fazla bir süre kaldığını hatırlatan Ateş, “Bu kadar uzun süre varken ülkemizdeki gerçek gündemler konuşulmasın sadece seçim konuşulsun diye hükümet elinden geleni yapıyor. Hamasi açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Sürekli isim ve partiler üzerinden atışmalarla insanlarımızı kutuplaştırmaya sürüklüyorlar. Maalesef aynı durum Eskişehir’e de sıçramış durumda. Bakıyoruz her isim bir kampanya yürütüyor. Bu yetmezmiş gibi cumhurbaşkanı ‘Görüntü ve gürültü kirliliğine son vereceğiz. Bayrak asmayacağız, belirli saateler dışında otobüs gezdirmeyeceğiz’ dedi. Her türlü israfa yol açacak kampanyalara bizde karşıyız. Ancak bu süreçte medya gücünün neredeyse yüzde 95’ini elinde tutan iktidar tarafından muhalefetin sokak sesini kısmaya yönelik noktaya gelmesinin de karşısındayız. Bugün Türkiye’de ne yazık ki seçimler adilane gerçekleşmiyor” dedi.
Teşkilatının muhtar ziyaretlerini gerçekleştirdiğini anlatan Ateş, “Bizim derdimiz isim veya parti kazansın değil, Eskişehir kazansın, ülke kazansın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.