İş dünyası ile görüş alışverişi

İş dünyası ile görüş alışverişi
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İstanbul’da Panasonic ve Turkcell şirketlerinin yetkilileri ile bir araya geldi.Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, iş dünyasının temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor.Başkan...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İstanbul’da Panasonic ve Turkcell şirketlerinin yetkilileri ile bir araya geldi.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, iş dünyasının temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor.


Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde kurulan ve çalışmalarına devam eden Bilişim Kurulu toplantılarına katılmak üzere Eskişehir’e gelen sektörün öncü temsilcileri ile görüşmelerini sürdürüyor. Şirket temsilcileri, Bilişim Kurulu toplantılarına katılmalarının yanı sıra Tepebaşı Belediyesi’nin temiz enerji projeleri ve akıllı şehir uygulamalarını da yerinde inceleme fırsatı bulmuştu.


Başkan Ataç dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Panasonic ile yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketi Turkcell’in yetkilileri ile İstanbul’da bir araya geldi.


Başkan Ataç ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş ile birlikte, 2018’in Eylül ayında Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek Yaşam Köyü’nde uygulanan Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi’ni inceleyen, dünyaca ünlü Panasonic şirketinin yöneticileri ile bir araya geldi.


Başkan Ataç ve Savaş’ın bir sonraki durağı ise Turkcell oldu. Burada ürün ve çözüm Kıdemli Müdürü ömer Ferit Gazimihal, Sektörel İş Geliştirme Müdürü Bülent Akpınar, Satış ve Operasyon Geliştirme Müdürü özkan çokaygil, ürün Müdürü Cem Aslan ve Enerji Sektörü İş Geliştirme Lideri Bora Bozkaya ile buluşan Başkan Ataç, ortak projeler için fikir alışverişinde bulundu.


Şirket yetkilileri, Başkan Ataç’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.