Kursa gidemeyince öğretmen eve geldi

Kursa gidemeyince öğretmen eve geldi
Okuma yazma öğrenmeyi çok istediğini ancak kızının %90 ağır özürle yatalak hasta olması sebebiyle açılan kurslara katılamayacağını belirten kadının evine öğretmen geldi.Şirintepe Mahallesi’nde yaşayan Gülbahar Dişbudak,...

Okuma yazma öğrenmeyi çok istediğini ancak kızının %90 ağır özürle yatalak hasta olması sebebiyle açılan kurslara katılamayacağını belirten kadının evine öğretmen geldi.


Şirintepe Mahallesi’nde yaşayan Gülbahar Dişbudak, Tepebaşı Nafiye Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi’ne müracaat ederek okuryazar olmadığını ve okuma yazma öğrenmeyi çok istediğini ancak kızının %90 ağır özürle yatalak hasta olması sebebiyle açılan kurslara katılamayacağını belirtti.


Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent üzmez, Nafiye Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abuzer Hakverdi ve beraberindeki yetkililerle Gülbahar Dişbudak’ ın evini ziyaret ederek evde okuma yazma kursu açacaklarının müjdesini vermiştir.


Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurs 21.01.2019 tarihinde başlayacak ve Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri 14.00-17.00 saatleri arasında devam edecek.


Eve gelen Kurs Eğitmeni Gülsüm Tepekaya ile de tanıştırılan Gülbahar Dişbudak, 54 yaşında öğrenci olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.