"Enflasyonla mücadele oyuna döndürüldü"

“Enflasyonla mücadele oyuna döndürüldü”
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Büyük Mağazaların yapmış oldukları indirimlerin, son zamanlarda büyük mağazaların müşteri çekmek amaçlı kullandıkları bir oyuna dönüştüğünü söyledi.Konuya dair bir açıklama...

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Büyük Mağazaların yapmış oldukları indirimlerin, son zamanlarda büyük mağazaların müşteri çekmek amaçlı kullandıkları bir oyuna dönüştüğünü söyledi.


Konuya dair bir açıklama yapan Birsen; “Enflasyonla Mücadele adı altında indirim yaptıklarını söyleyerek, aslında fahiş fiyatlar üzerinden indirimler yaparak ürünleri yine normalin üzerinde fiyatlarla satmakta ve indirim adı altında halkımızı aldatmaktadırlar. Yine döviz kurlarını bahane göstererek yüksek fiyat artışı yapan bu firmalar, döviz kurlarının düşmesine rağmen fiyatlarında herhangi bir indirime gitmemişlerdir.


Bu konuda halkımızı uyanık olmaları yönünde uyarıyoruz. Halkımızın fiyat karşılaştırması yaptıklarında bakkal ve bayilerimizde satılan ürünlerin büyük marketlere oranla daha uygun olduğunu, halk pazarlarında satılan sebze ve meyvelerin büyük mağazalara göre daha taze ve daha ucuz olduklarını göreceklerdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.