"Eskişehir'i artık dünya tanıyor"

“Eskişehir’i artık dünya tanıyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında adeta izdiham yaşandı. Büyükerşen, Ataç ve Kurt, açılışa katılan binlerce kişiye “Eskişehir’i kimseye vermeyeceğiz” mesajını verdi. Başkan...


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında adeta izdiham yaşandı. Büyükerşen, Ataç ve Kurt, açılışa katılan binlerce kişiye “Eskişehir’i kimseye vermeyeceğiz” mesajını verdi. Başkan Büyükerşen ise; “Eskişehir’i artık dünya tanıyor. Bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesi çalışmalarına başlayan CHP’li belediye başkan adaylarının ortak çalışma koordinasyon merkezinin açılışı Köprübaşı Caddesi üzerinde gerçekleştirilen tören ile yapıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, Jale Nur Süllü ile partili yöneticilerin de yer aldığı açılış töreninde ilk sözü Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç aldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un açıklamasının ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’in bir dünya markası haline getirdiklerini söyledi.
ESKİŞEHİR HEP LİDER ŞEHİRLERDEN OLDU
Eskişehir’e hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten başkanı Büyükerşen “Sizlere hizmet etmeyi bir ibadet sayıyoruz. Gördüğümüz bu coşku, sevgi ve hoşgörü bizlere dağları aşırttırır. Şehirler birer organizma gibidirler. İhtiyaçları, sorunları hiçbir zaman bitmez. Şehirlerde aynı yaşayan insanlar gibidir. Şehri sevmek, şehre şefkat göstermek gerekir. Aynı çocuklarımıza yaptığımız gibi şehri sevmeliyiz. Eskişehir’in bir kimliği var. Dünyada tanınan bilinen bir şehir haline geldik. Eskişehir hep üst sıralarda yer almakta. Dünya sıralamasında lider durumdayız. Eskişehir bir turizm şehri haline geldi. ünlü otellerin tercihi oluyoruz. Şehre gelen yerli ve yabancı turist sayısı her geçen gün daha da artıyor. Eskişehir örnek bir şehir oldu. özel girişimciler bizleri görmezden gelmedi” dedi.

Mevcut iktidarın uygulamalarına da yüklenen Büyükerşen “Bugün ülkede köylü üretemez hale geldi. Hayvancılık yok oluyor, fabrikalar peş, peşe satılıyor. Ne var ne yoksa sattılar. Türkiye bu duruma düşecek bir ülke değildi. Borç yapmadıkları ülke kalmadı. Kriz, göz göre, göre geldi. Köylerimiz tüzel kişiliğini kaldırdılar. Köyden kentlere göçler başladı. Gençler iş bulamaz hale geldi. Yurt dışına gitmenin yollarını arıyorlar. Tüm kesimler sıkıntı içinde, bu gidişin sonu gelecek. Şehir için ranta kesinlikle izin vermeyeceğiz “şeklinde konuştu. Milletvekilleri, belediye başkanları ile partililer açıklamaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.