Fashion Week'e büyük ilgi

Fashion Week’e büyük ilgi
 2 Mart tarihinde Tasigo Hotels de düzenlenen Fashion Week Eskişehir Özlem Grub firmasının Ana sponsorluğunda Eray Köseoğlu ve Pınar Tekgöz’ün büyük desteği ile Ebmanagement Emre Başkut tarafından gerçekleşti.55 firmanın...

 


2 Mart tarihinde Tasigo Hotels de düzenlenen Fashion Week Eskişehir özlem Grub firmasının Ana sponsorluğunda Eray Köseoğlu ve Pınar Tekgöz’ün büyük desteği ile Ebmanagement Emre Başkut tarafından gerçekleşti.


55 firmanın sponsor olduğu dev projede, her detayın düşünülmüş olması gelen misafirler tarafından takdir edildi. 


Organizasyon saat 12.00 de başlayarak gece 23.00’e kadar devam etti. Bu süre zarfında 12.00- 18.00 saatleri aralığın Event alanında 22 firma stantlarında ürünlerini satışa sundu. 18.00-20.00 saatleri arasında Misafirlerin basınla buluşması ve Kokteyl düzenlendi. Organizasyona katılan misafirler şıklık yarısı içerisindeydi.


Saat 20.00 da organizasyon Eray Köseoğlu “Gelinlik” açılış defilesi ile başladı. Sonrasında Moda Tasarım öğrencilerinin Furkan Canarslan, özgür Yıldız, Merve çelik’in yapmış olduğu defileler büyük ilgi uyandırdı. Gecede Moda Tasarım öğrencilerine destek olmak için Models Of Eskişehir Fianlistleri katıldı. Aynı zamanda Moda Tasarım öğrenci olup kendi şirketini kuran Elif Sarıbıyık The Elsa Resort Beachwear Defilesi ve defile aralarındaki dans şovları izleyiciler tarafından ilgi ile izlenildi. 


Eskişehir Down Sendromlu çocukların podyumda veda yürüyüşü izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.