"Belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz"

“Belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz”
Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Tepebaşı’nı ve Eskişehir’i 31 Mart’tan sonra halkla birlikte yöneteceklerini belirterek “Az kaldı. İnşallah 15 gün sonra Cumhur İttifakı adayları iş başı...



Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Tepebaşı’nı ve Eskişehir’i 31 Mart’tan sonra halkla birlikte yöneteceklerini belirterek “Az kaldı. İnşallah 15 gün sonra Cumhur İttifakı adayları iş başı yapacaklar” diye konuştu.

Cumhur İttifakı tarafından dün akşam Uluönder Mahallesi’nde bir miting düzenlendi. Mitingde kısa bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç miting alanını dolduran, başta Uluönder ve Şirintepe mahallelerinden gelen binlerce Tepebaşı halkına teşekkür etti.
Yoğun yşekilde çalıştıklarını anlaan Başkan Adayı Tuç, “Bu çalışmaları yapıyoruz. Niye yapıyoruz? Bazıları için yolun sonu gözüktü ve son viraja girdik inşallah. Az kaldı. 15 gün sonra Cumhur İttifakı adayları iş başı yapacaklar. Kimlerle yapacak? İşte bu gönüllüler ordusuyla. Şirintepe’yle, Uluönder’le, Fevzi çakmak’la, Şarhöyük’le, Tunalı’yla ve siz değerli hemşehrilerimizle yapacağız. 31 Mart sabahına kadar aynı gayreti gösterip CHP’nin elindeki belediyeleri teslim alacağız!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.