"Belediyeciliği DSP bilir"

“Belediyeciliği DSP bilir”
 DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova’ya Kurtuluş Kıraathanesi’nde yapılan sürpriz Tambova’yı duygulandırdı. Seçim çalışmalarına son hızla devam Tambova dün akşam Kurtuluş Mahallesi esnaf ziyaretinin...

 


DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova’ya Kurtuluş Kıraathanesi’nde yapılan sürpriz Tambova’yı duygulandırdı.


 


Seçim çalışmalarına son hızla devam Tambova dün akşam Kurtuluş Mahallesi esnaf ziyaretinin ardından Kurtuluş Kırathanesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kıraathanenin giriş kapısında kendisine yapılan brandayı gören Tambova, şaşkınlığını gizleyemedi.


 


Her hafta Perşembe günleri merkezde yaşayan Mihalıççıklıların bu kıraathanede toplandığını öğrendi ve girişte Ecevit ile kendisinin yanyana olduğu görseli gören Tambova “Mihalıççık adayımız Haydar çorum ve DSP’nin sizlerden gördüğü teveccüh çok duygulandırdı, bizler de size hakkaniyetli, şeffaf, dürüst belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimizin sözünü buradan da veriyoruz. İki kutuplu bir sistem yerine DSP diyerek Eskişehir’in ilçeler dahilinde geleceğini yeniden inşaa etmek için elimizi taşın altına koymaktan asla sakınmayacağız.  Belediye borçları ortada ancak yapılan hizmeti vatandaş göremiyor. Belediyecilik DSP’de öğrenilir ve bunu 1999’da ismini mark yapanlar da gayet iyi bilir. DSP ilkelerinden de tüzüğünden de vazgeçmedi her zaman kendi imkanlarıyla, kendi gücüyle ayakta kaldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.