Genç girişimciden 2. Şube

Genç girişimciden 2. Şube
 Eskişehir, yeni bir lezzet durağına daha kavuşturuldu. Meşhur midyeci ve kokoreççi önceki gün gerçekleştirilen görkemli bir tören ile Eskişehir halkının hizmetine açıldı.Geçtiğimiz yıl Hoşnudiye Mahallesi Silo Sokak...

 


Eskişehir, yeni bir lezzet durağına daha kavuşturuldu. Meşhur midyeci ve kokoreççi önceki gün gerçekleştirilen görkemli bir tören ile Eskişehir halkının hizmetine açıldı.


Geçtiğimiz yıl Hoşnudiye Mahallesi Silo Sokak üzerinde ilk şubesini faaliyete geçiren Midyeci zadenin ikinci şubesi Eskibağlar Mahallesi üniversite Caddesi Haller alış veriş merkezinin karşısında hizmete açıldı.


çok sayıda davetli ve misafirin katıldığı açılış töreninin ardından, işletmenin meşhur lezzetleri halka ikram edildi. Eskişehir’de ikinci şubeyi faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden genç işletmeci Hakan Arat “Amacımız Eskişehir halkımıza bu lezzetleri, hem ekonomik hem de hijyenik koşullarda sunmaktır. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm dost ve davetlilerimize teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.