Kahya yeniden aday

Kahya yeniden aday
Halen Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkanlığını yürüten Hasan Murat Kahya; 28 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. İş insanı Hasan Murat Kahya; Vakıf Başkanlığı adaylığı...


Halen Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkanlığını yürüten Hasan Murat Kahya; 28 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

İş insanı Hasan Murat Kahya; Vakıf Başkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönemde, Vakfımızda çok önemli işlere imza attık. Onur Kurulu ve Danışma Kurulunu işler hale getirdik. Onur Kurulunda; Emirdağ Kaymakamı, Emirdağ Belediye Başkanı, Davulga ve Gömü Belediye Başkanları ile vakfeden hayırsever iş insanlarımızı ve Vakfımızın ilk kurucuları ve bugüne kadarki başkanları ile, Eskişehir’deki üç üniversitemizdeki profesör ve doçent ünvanlı akademisyenlerimizi onur kuruluna aldık’’ dedi. 
Kahya, “İnşallah önümüzdeki dönem; projesini çizdirdiğimiz bu binayı tamamlayarak Vakfımıza kazandırmak istiyorum. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, vakfımızı daha geniş kitlelere yaygınlaştırmak, birlik ve beraberlik yolunda attığımız adımları daha ileri safhalara taşımak için, bir dönem daha göreve talibim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.