Kooperatifte milyonluk ruhsat cezası

Kooperatifte milyonluk ruhsat cezası
Eskişehir Tornacılar ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın 6 yıl önce kurduğu kooperatife ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından milyonluk ceza kesildi.Essan adı verilen 1000 kişilik kooperatif için...

Eskişehir Tornacılar ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın 6 yıl önce kurduğu kooperatife ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından milyonluk ceza kesildi.


Essan adı verilen 1000 kişilik kooperatif için 5 yıldır vatandaşın para ödediği öğrenilirken,  Odunpazarı Belediyesi tarafından ruhsatsız kooperatif kurması nedeniyle Karamanlı’ya 1 milyon 650 bin liralık ceza kesilmesi şok etkisi yarattı. özge Zaim Sarıoğlu’nun haberi…


Tornacılar Odası Başkanı Adnan Karamanlı tarafından Sultandere Mevki’ne giden yol üzerinde “ESSAN” adı verilen bir kooperatif kuruldu.


Bu kooperatif de 1000 kişilik dükkân verileceğini vaat eden Karamanlı’nın  kooperatif üyelerinden 5 yıl boyunca para aldığı iddia edildi.


Eskişehir Tornacılar ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın 6 yıl önce kurduğu bu kooperatife ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından milyonluk ceza kesildi.


1000 kişilik kooperatif için 5 yıldır vatandaşın para ödediği öğrenilirken,  Odunpazarı Belediyesi tarafından ruhsatsız kooperatif kurması nedeniyle Karamanlı’ya 1 milyon 650 bin liralık ceza kesilmesi şok etkisi yarattı.


Karamanlı’nın bu cezayı nasıl ödeyeceği de merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.