Fotoğraf yarışması sonuçlandı

Fotoğraf yarışması sonuçlandı
 Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) yönetim kurulu tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen ulusal kadın ve toprak temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belli oldu.Konu ile ilgili bilgi veren Ticaret Borsası...

 


Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) yönetim kurulu tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen ulusal kadın ve toprak temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belli oldu.


Konu ile ilgili bilgi veren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ömer Zeydan “Bu yıl birincisini düzenlediğimiz ulusal fotoğraf yarışmamıza katılım beklenenin üzerinde oldu. Yarışmamıza verilen süre içerisinde 200 civarında eser sunuldu. Uzman jüri üyelerimizin yaptığı titiz bir çalışma sonrası Kadın ve toprak konulu yarışmamızda dereceye giren eser sahipleri belli oldu” dedi. Başkan Zeydan, dereceye giren hak sahiplerine ödüllerin 14 Haziran Cuma günü düzenleyecekleri tören ile teslim edeceklerimi de sözlerine ekledi.1.Ulusal Kadın ve Toprak konulu fotoğraf yarışmasına katılan eserlerden oluşan sergininde ödül töreninin ardından Ticaret Borsası sanat galerisinde Eskişehirli sanatseverlerin beğenisine sunulacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.