Gençlik buluşuyor

Gençlik buluşuyor
Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Gençlik Politikaları Çalıştayı – Buluştay 2019” ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren gençlik meclislerini ağırlayacak. Etkinlikte gençlik meclislerinin, gençlik politikası...


Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Gençlik Politikaları çalıştayı – Buluştay 2019” ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren gençlik meclislerini ağırlayacak. Etkinlikte gençlik meclislerinin, gençlik politikası üretmek konusundaki çalışmaları ele alınacak.

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Türkiye’deki gençlik meclisleri ile birlikte mevcut gençlik politikalarını tartışmak için bir araya gelmeye hazırlanıyor.
Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ‘Gençlik Politikaları çalıştayı – Buluştay 2019’ adı ile düzenlenen etkinliğe Türkiye’de faaliyet gösteren tüm gençlik meclisleri başvurabiliyor. Son başvuru tarihinin 21 Temmuz olduğu etkinlik için müracaatlar ise Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin sosyal medya adreslerinden üzerinden yapılıyor.
02-06 Ağustos tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleşecek ve Tepebaşı Gençlik Meclisi’nin ev sahipliği yapacağı Buluştay’da amaç Türkiye’de gençlik politikası üretmekle görevli gençlik meclislerinin, bu konuda yaptığı ve yapacağı projeleri paylaşmak, ülkemizde neden gençlik politikaları üretilemediğini tartışmak ve gelecekte üretilecek politikalar için çalışmalar yapmak olacak. Buluştay’ın lojistik desteği Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından sağlanırken, Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Toy Gençlik Derneği de kolaylaştırıcı olarak programa destek verecek.
Konu hakkında detaylı bilgi ve başvuru formu için Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin sosyal medya hesaplarına facebook.com/tgmeclisi - twitter.com/tgmeclis - instagram.com/tgmeclis adreslerinden ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.