Çevreciler Murat Dağı'na çıkıyor

Çevreciler Murat Dağı’na çıkıyor
Murat Dağı Yok Olmasın Platformunun çağrısı üzerine Eskişehir’deki Çevre dernekleri başta olmak üzere çeşitli siyasi partiler ile sivil toplum kuruluş temsilcileri bugün Murat Dağının eteklerinde olacak.Konu ile ilgili edinilen...

Murat Dağı Yok Olmasın Platformunun çağrısı üzerine Eskişehir’deki çevre dernekleri başta olmak üzere çeşitli siyasi partiler ile sivil toplum kuruluş temsilcileri bugün Murat Dağının eteklerinde olacak.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Eskişehir’i de etkileyecek olan, Murat Dağında başlatılması planlanan altın madeni arama çalışması öncesi alınan eylem kararı bugün hayata geçirilecek. Eskişehir çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ile Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe teşkilatları tarafından geçtiğimiz hafta vatandaşlara yapılan eylem çağrısına beklenenin üzerinde bir oranda destek geldiği öğrenildi.
Daha öncede dernek tarafından basın yoluyla da Eskişehir halkına duyuru yaptıklarını hatırlatan başkan Sadık Yurtman “Dernek olarak 2 otobüsle Kütahya ile Uşak arasında yer alan Gediz’e gidiyoruz.Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi tarafından da 2 araçla yola  çıkılacak.Eskişehirliler olarak tepkimizi Murat Dağı eteklerinden dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.