Otogarda kırsal terminal kalktı

Otogarda kırsal  terminal kalktı
Eskişehir Şehirlerarası Terminal İşletmesinde otobüs firmaları bir çatı altında toplandı. İlçelere sefer yapan otobüs yazıhaneleri, yapılan değişiklikle ana terminale taşındı.Büyükşehir Belediyesi Otogar İşletme Müdürlüğü...

Eskişehir Şehirlerarası Terminal İşletmesinde otobüs firmaları bir çatı altında toplandı. İlçelere sefer yapan otobüs yazıhaneleri, yapılan değişiklikle ana terminale taşındı.
Büyükşehir Belediyesi Otogar İşletme Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında, dün itibarı ile kırsal terminalde bulunan bilet yazıhaneleri ile işyerleri şehirlerarası terminale nakledildi.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Her gün onlarca şehirlerarası otobüsün giriş çıkış yaptığı ana terminaldeki boş yazıhaneler ilçe firmalarına tahsis edildi. Taşınmanın ardından ilk gün kırsa terminale gelen vatandaşlar zor anlar yaşarken, ana terminalde de yoğunluk ise yoğunluk gözlendi. Uzun süreden beri kırsal terminalde faaliyet gösteren yedi yazıhane ile bir çok işyerinin bundan böyle ana terminalde hizmet vereceği bildirildi. Kapısına kilit vurulan kırsal terminalin de belediye tarafından başka bir hizmet yeri olarak kullanılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.