"Olan yine çiftçiye olacak"

“Olan yine çiftçiye olacak”
 Toprak Mahsulleri Ofisine (TMO) verilen tam yetki, çiftçiyi isyan ettirdi. Odunpazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli, “Olan yine çiftçiye olacak” dedi.Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Odunpazarı Ziraat...

 Toprak Mahsulleri Ofisine (TMO) verilen tam yetki, çiftçiyi isyan ettirdi. Odunpazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli, “Olan yine çiftçiye olacak” dedi.


Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Odunpazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli “Toprak Mahsulleri Ofisi’ne her türlü tarımsal ürünü Kamu İhale Kanunu’na tabi olmaksızın yurt içi ve yurt dışından satın alma yetkisi verildi. Torak Mahsulleri Ofisi bu ayrıcalıklı madde sayesinde soğan, patates ve domates de dâhil her türlü tarımsal ürünü ihale yasasının hükümlerine uymaksızın dilediği anda ithal edebilecek” dedi.


çiftçinin zaten borç batağında olduğuna da dikkat çeken oda başkanı Erdemli “İthal ürünün piyasaya girmesiyle birlikte üretici tarlasına mahsul ekemez hale gelecek. Ucuz ürünü tercih edecek olanların sayısı artacak. Olan yine çiftçimize olacak” diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.