Büyükerşen, "Alan üzerinde çalışıyoruz"

Büyükerşen,  “Alan üzerinde çalışıyoruz”
 Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumunda eski İsmar’ın yeri ile ilgili konuşan Yılmaz Büyükerşen, "Henüz belirlenmiş kesin bir proje yok. Üzerinde çalışıyorum. Ocak ayından sonra bakacağız" dedi.Büyükşehir...

 


Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumunda eski İsmar’ın yeri ile ilgili konuşan Yılmaz Büyükerşen, "Henüz belirlenmiş kesin bir proje yok. üzerinde çalışıyorum. Ocak ayından sonra bakacağız" dedi.


Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplandı.


Toplantıda AK Partili Meclis üyesi Murat özcan, şehirlerarası otobüs terminalinin yanında bulunan eski İSMAR’ın yeri ile ilgili ilerleyen süreçte bir proje olup olmadığını sordu.


Belediye başkanı olduğu günden bu yana İSMAR'ın başlarına bela olduğunu söyleyen Büyükerşen, "Orası daha önce Eskişehirspor tarafından çok uygun fiyata kiralanmış. Eskişehirspor da 20-30 katına eski kumarhaneler kralı ömer Lütfü Topal'a kiraya vermiş. Hem de 10 yıllık peşin alınmış kira. Ben daha sonra burayı geri alabilmek adına akla karayı seçtim. Dava açtım. 10 yıl sürdü. Ve nihayet kurtardık. Biz orayı satılığa çıkardık. Alan olmadı. Kiraya verelim dedik. Kiralayan da olmadı. Elimizde kaldı. Belediyenin de paraya ihtiyacı var tüm belediyeler gibi. Biz orayı Eskişehirspor'a vermek isteriz ama Eskişehirspor'u çok iyi yerlere getirecek, bizleri gururlandıracak bir yönetim lazım. Maalesef ömer Lütfü Topal'a verildiği zaman ki zihniyet devam ediyor. Şu an İSMAR ile ilgili kesin ve belirlenen bir proje yok. üzerinde çalışıyorum. Ekonomik belirsizliklerden dolayı da daha kesinleştiremedik. Ocak ayından sonra bakacağız" diye konuştu.


Konuşmaların ardından gündem maddeleri ilgili komisyonlara gönderildi.


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.