Öğrenciler Eskişehir'de kütüphane kurdu

Öğrenciler Eskişehir’de kütüphane kurdu
 Hayata geçirdiği başarılı şehircilik çalışmaları ile örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine de destek olmaya devam ediyor. Son olarak Koç Üniversitesi öğrencileri Eskişehir’de kurmak...

 


Hayata geçirdiği başarılı şehircilik çalışmaları ile örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine de destek olmaya devam ediyor. Son olarak Koç üniversitesi öğrencileri Eskişehir’de kurmak istedikleri kütüphane için Büyükşehir Belediyesi’nden destek aldı.


Odunpazarı İlçesi’nde Sabri Kılıçıoğlu Ortaokulu’nun kütüphane ihtiyacını duyan Koç üniversitesi’nin gönüllü öğrencileri üniversitede topladıkları kitapları Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Eskişehir’e ulaştırdı. Okul yetkilileri tarafından kendilerine gösterilen alana kitaplıkları yerleştiren Koç üniversitesi öğrencileri, odayı kitaplarla doldurdular. Okulun son gününde bu kütüphanenin kendilerine tatil hediyesi olduğunu ifade eden öğrenciler, Koç üniversiteli öğrencilere ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


Kütüphaneye genç yaşta kanser olarak hayatını kaybeden arkadaşları Goncagül Meryem özbek’in ismini veren öğrenciler, kitapların ve diğer kütüphane ihtiyaçlarının nakliyesi konusunda kendilerine destek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.