Gözyaşlarıyla uğurlandı

Gözyaşlarıyla uğurlandı
 Otogarda, bir otobüs firması görevlisi ile yolcular arasında yaşanan kavgayı ayırmak isteyen bir başka firmanın görevlisi Vahit Ayrım, göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti. Vahit Ayrım, dün gözyaşları...

 


Otogarda, bir otobüs firması görevlisi ile yolcular arasında yaşanan kavgayı ayırmak isteyen bir başka firmanın görevlisi Vahit Ayrım, göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti. Vahit Ayrım, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.


Bilet parasının iade edilmesi ile ilgili iki üniversite öğrencisi ile firma yetkilisi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşmüş, firma yetkilisi Ahmet ö. üzerinde taşıdığı bıçağı öğrencilere sallamıştı.  Bu arada kavgayı ayırmak isteyen başka bir firmanın görevlisi Vahit Ayrım ise, olay anında aldığı bıçak darbesi ile yaşamını yitirmişti. 


Dün Odunpazarı’nda bulunan Tiryakizade Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Ayrım, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.


Ayrım’ın cenazesine oğulları Volkan ve Cihan Ayrım’ın yanı sıra, ailesi, akrabaları, yakın dostları ve iş arkadaşları da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.