Mihalıççıklılar muhteşem bir gecede biraraya geldi

Mihalıççıklılar muhteşem bir gecede biraraya geldi
Mihalıççık Gazetesi sahibiSalih Güven tarafından ‘Övünmekgibi olmasın Malıçlıyız Aganin”sloganıyla düzenlen MihalıççıklılarBirlik Beraberlik Gecesi . İlk AdımDüğün Salonu’nda yapıldı.Geceye CHP Eskişehir MilletvekilileriUtku...

Mihalıççık Gazetesi sahibiSalih Güven tarafından ‘övünmekgibi olmasın Malıçlıyız Aganin”sloganıyla düzenlen MihalıççıklılarBirlik Beraberlik Gecesi . İlk AdımDüğün Salonu’nda yapıldı.Geceye CHP Eskişehir MilletvekilileriUtku çakırözer,Jale NurSüllü Mihalıççık Belediye BaşkanıHaydar çorum ile birlikte çok sayıdadavetli katıldı.


“MALIçLILARIN GüCüNüBUNDAN SONRA DAHADA İYİTANIYACAKLAR


Gecenin açılış konuşmasınıyapan Malıç Sevdalısı MihalıççıkGazetesi Sahibi Salih Güven “ DüzenlenenBirlik ve Beraberlik GecesininEskişehir ilinde yaşayan sizdeğerli hemşehrilerimizi bir arayagetirmek, birbirleriyle tanışmalarınasağlamaktır. Bizde bugün bunubaşardığımıza inanıyorum. dedi.


MİHALIççIK GAZETESİ SALİHGüVEN”İ KUTLUYORUM


CHP Eskişehir Milletvekili Utkuçakırözer”de Türkiyede yerelgazetelerin sıkıntı içinde olduğunu,birçok gazetenin kapanırken, hemşehrileriarasında iletişimi sağlamakiçin mücadele eden MihalıççıkGazetesi Sahibi Salih Güven”ikutluyorum, habercilik yanındahemşehrilerini bu güzel gecedebuluşturduğu için ayrıca kutladığınıbelirti. çakırözer Mihalıççık ilçesininsorunlarını yakından bilip takipettiklerini söyledi.BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDAHA GüçLü DEVAM ETMELİCHP Eskişehir Milletvekili JaleNur Süllü”de bir Malıçlı olarak düzenlenenbu gecede siz birbirindendeğerli hemşehrilerimizle buluşmanınonurunu yaşıyorum. Birlik veberaberliğimizin daha güçlü devametmesi için her zaman sizlerinyanındayım dedi.


MİHALIççIK İçİN VAR Gü-CüMüZLE çALIŞIYORUZ.


Mihalıççık Belediye BaşkanıHaydar çorum”da Malıçlılar olarakdüzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesindesizlerle bir araya gelmeningurur ve mutluluğunu yaşıyorum.Göreve geldiğimiz günden bugüneMalıç için var gücümüzle çalışıyoruzdedi.


MİHALIççIKLILARTüRKüLERLE EĞLENDİLER


Mihalıççıklılar muhteşembir gecede biraraya geldiSalih Güven tarafından “övünmek gibi olmasın Malıçlıyız Aganin”ismiyle düzenlenen geceye katılım bir hayli fazla oldu.Geceye katılanlar tarafından birliktekesilen yaş pastadan sonra sponsorolan kişilere plaket takdimi yapılarakEskişehir ilinin güçlü sesi çiğdemYıldız”ın söylediği türkülere eşlik edenve Mihalıççık medarı iftarı KemanSanatçısı Veli Karan”ın söylediğiKaval havası başta olmak üzerebirbirinden güzel oyun havalarıylaMalıçlılar unutulmaz bir gecenintadının çıkardılar. Canan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.