LÖSEV Gönüllülerini unutmadı

LÖSEV Gönüllülerini unutmadı
 Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında gönüllü kişilerin günü kutlandı.LÖSEV, Ankara Vakıf Merkezi ve irtibat ofislerinde...

 


Lösemili çocuklar Vakfı (LöSEV) tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında gönüllü kişilerin günü kutlandı.


LöSEV, Ankara Vakıf Merkezi ve irtibat ofislerinde Dünya Gönüllüler gününü kutladı. LöSEV, 40 binden fazla lösemili ve kanserli hastaya umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı. Yıl boyunca kendilerine destek veren gönüllüler çeşitli kategorilerde ödüllendirildi.


Etkinlik hakkında bilgi veren LöSEV Halkla İlişkiler Uzmanı Yasemin Durukan, “Sağlık hizmetlerimizin beraberinde eğitim hizmetlerimizi de toplum yararına servis ediyoruz. Etkinliklerimiz bu anlamda kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Bu hizmetleri sürdürürken çekirdek personel kadromuzla hepsine yetişmemiz mümkün değil, ülkemizin tüm insanları faydalansın istiyoruz. Bu anlamda bizim en büyük destekçilerimiz gönüllülerimiz. 5 milyona yaklaşan gönüllülerimizle sayıca yüksek olmasına rağmen içtenlik olarak da çok destek olan arkadaşlarımız. Kocaman kalpleriyle yıl boyunca bize destek veren, yanımızda olan gönüllülerimiz için bu sefer biz de etkinlik hazırladık. Onlar bizim için yoruldular. Bugün de onları dinlendirip birlikte keyifli vakit geçirmeyi planlıyoruz” dedi.


Etkinlik, gün boyu keyifli bir şekilde devam etti.


LöSEV’in Türkiye çapında yaklaşık 5 milyon gönüllüsü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.