Kurt "Gençlerin her zaman yanındayız"

Kurt “Gençlerin her zaman yanındayız”
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Adalar Gençlik Merkezi’nde üniversite gençlik kulüpleri ile bir araya geldi. Gençlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt, “Bu merkezi gençler bir araya gelsin; edebiyat,...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Adalar Gençlik Merkezi’nde üniversite gençlik kulüpleri ile bir araya geldi. Gençlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt, “Bu merkezi gençler bir araya gelsin; edebiyat, sanat, bilim ve siyaset konuşsun; fikir üretsin diye açtık. Adalar Gençlik Merkezimiz tüm gençlerimizin kullanımına açık” dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir’de bulunan üniversitelerin gençlik kulüpleri ile bir araya geldi. Adalar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Anadolu, Eskişehir Teknik ve Osmangazi üniversitelerinde faaliyet gösteren 47 gençlik kulübünden yaklaşık 100 öğrenci katıldı.
Toplantıda Başkan Kurt, gençlik kulübü temsilcilerinin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Odunpazarı Belediyesi ile karşılıklı projeler gerçekleştirmek istediğini belirten kulüp temsilcileri, bu buluşma için Başkan Kurt’a teşekkür etti.
“BU MERKEZİN KAPIZI SİZE 24 SAAT
AçIK OLACAK”
Odunpazarı Belediyesi olarak gençliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kurt, Adalar Gençlik Merkezi’nin kapısının herkese açık olduğunu ifade etti. Odunpazarı Belediyesi’nin amacı insanların yaşamını kolaylaştırma, yaşam standardını yükseltmek olduğunu söyleyen  Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını vurguladı. Adalar Gençlik Merkezinin demokratik bir merkez olduğunun altını çizen Başkan  Kurt, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, bu merkezin kapısı size 24 saat açık olacak. Buraya gelin, birlikte projeler üretelim, çalışmalar yapalım. Odunpazarı Belediyesi olarak biz, her zaman sizin yanınızdayız. Okulunuzu bitirin mutlaka, Türkiye’nin aydın mühendislere, doktorlara, avukatlara, öğretmenlere, gazetecilere ihtiyacı var. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.