Prof. Dr. Özdemir Fuarda

Prof. Dr. Özdemir Fuarda
“Son Davet Kur’an Tercümesi” dahil dokuz kitabının da gelirleri ile Tıp Fakültesi Öğrenci bursu vermekte olan NÖVAK Vakfı Başkanı ve Emekli Nöroloji Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Gazi Özdemir, 14 ve 15 Aralık tarihlerinde...

“Son Davet Kur’an Tercümesi” dahil dokuz kitabının da gelirleri ile Tıp Fakültesi öğrenci bursu vermekte olan NöVAK Vakfı Başkanı ve Emekli Nöroloji öğretim üyesi olan Prof. Dr. Gazi özdemir, 14 ve 15 Aralık tarihlerinde 13.00-18.00 saatleri arasında okuyucuları ile buluşacak.  


özdemir, “Din ve Beyin”, “Kur’an Tercümesi”, “Kur’an Kadını Koruyor”, “İslam’ın Şartı Sadece 5 değil”, “Oku! Konularına göre Kur’an Ayetleri-Sözlük” ve “Kur’an’ın Kulu Kölesi Mevlana” “Kur’an ve Son İslam” ile “Tevrat ve İncil’de Son İslam” yanında son çıkan “Allah ile anlaşmamız var” isimli kitaplarını imzalamak üzere Eskişehir Tüyap Kitap Fuarı’nda olacak.


İmzalama ve okuyucularla sohbet Nergiz Yayınlarının standında olacak.


özdemir Fuarda ayrıca 15 Aralık 2019 Pazar günü saat 16.30 – 17.30 ‘da “İKİ BAŞöĞRETMEN” konusunda konferans verecek ve dinleyicileri ile Kur’an ile ilgili sohbet edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.