Kültürel Miras Sergisi

Kültürel Miras Sergisi
 75. Yıl Özel İdare İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Zamanın Erimeyen Birikimi: Kültürel Miras” konulu sergi Kaymakam Erdinç Yılmaz tarafından açıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca,...

 


75. Yıl özel İdare İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Zamanın Erimeyen Birikimi: Kültürel Miras” konulu sergi Kaymakam Erdinç Yılmaz tarafından açıldı.


 


Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü ömer Karaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Şahin Yıldız, Gürol Bozkurt, İbrahim çelik, Mehmet Kına, Murat Aycan, Tülay Gündoğan ve okul müdürleri katıldı.


Okul Müdürü İsmail Meşe, 5 gün boyunca açık olacak olan ve herkesin davetli olduğu sergide amaçlarının, yeni nesile kaybolmakta olan kültürel öğeleri tanıtmak, bu öğelere sahip çıkılması için farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti.


4. sınıf öğretmenleri Nuriye Nevin Yurtsuz, Didar İpekçi, Sinem Atak ve Niyazi Tolga  Gökçer  liderliğinde düzenlenen sergide  yöresel kıyafetler, el sanatları, ev eşyaları, dokumacılık, mutfak eşyaları, minyatür, ebru ve hat sanatı örnekleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.