EMEK: "Yağma ve talan var"

EMEK: “Yağma ve talan var”
Emek Partisi il teşkilatında gerçekleştirilen Pazar toplantısında,yolsuzlukla mücadele konusu dile getirildi.Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Emek Partisi İl Başkanı İbrahim Akgün “Ülkeyi yöneten sermaye ve çıkar çevrelerinin...

Emek Partisi il teşkilatında gerçekleştirilen Pazar toplantısında,yolsuzlukla mücadele konusu dile getirildi.Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Emek Partisi İl Başkanı İbrahim Akgün “ülkeyi yöneten sermaye ve çıkar çevrelerinin siyasi temsilcileri ne tür bir yağma,talan ve nüfuz istismarı içersine de oldukları bugün daha net görülüyor.Yolsuzluklarla mücadele sözü vererek halkın desteğini alanların,ülkeyi yönettikleri 17 yıllık sürede Davutoğlu’nun sözlerinde olduğu gibi,kendilerine nasıl hak ve çıkar sağladığı görülmektedir” dedi.
ülkedeki kamu kaynaklarının resmen peşkeş çekildiğine de işaret eden il başkanı Akgün “Yakın tarihte yolsuzlukla suçlanan ancak yüce gitmesi engellenen bakanları bu ülke halkı gördü ve yaşadı. İhale yasasından, kamu kaynaklarının idaresine kadar bütün aşamaların denetlenmesi, halka biran önce hesap verilmesi gerekiyor” şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.