Tedavi edildi doğaya salındı

Tedavi edildi doğaya salındı
 Genç kuşaklara hayvan sevgisini aşılayan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanları koruyan Eskişehir Hayvanat Bahçesi, özellikle kış mevsiminde doğal yaşamda zarar gören hayvanları da tedavi ediyor. Merkez...

 


Genç kuşaklara hayvan sevgisini aşılayan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanları koruyan Eskişehir Hayvanat Bahçesi, özellikle kış mevsiminde doğal yaşamda zarar gören hayvanları da tedavi ediyor.


 


Merkez içinde bulunan klinikte hem Hayvanat Bahçesi’ndeki hayvanların hem de Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından getirilen hayvanların tedavi edildiğini ifade eden Hayvanat Bahçesi yetkileri, geçtiğimiz günlerde tedavisi tamamlanan ve gücünü toplayan şahinin sağlıklı bir şekilde doğaya bırakıldığını belirttiler. Yıl içerisinde farklı türlerde onlarca hayvanı tedavi ettiklerini ifade eden yetkililer, doğal yaşamda hasta veya sakat hayvan gören vatandaşların konuyu derhal (0222) 325 00 66 üzerinden Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine iletmelerini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.