Afganlı Çoban'a 26 Yıl Hapis

Afganlı Çoban’a 26 Yıl Hapis
 Fuhuş yapmak için anlaştığı İrem Ayrancı’yı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Afganistan uyruklu çoban İzzetullah E., son savunmasını yaptı ve 26 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Eskişehir’de geçtiğimiz...

 


Fuhuş yapmak için anlaştığı İrem Ayrancı’yı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Afganistan uyruklu çoban İzzetullah E., son savunmasını yaptı ve 26 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Eskişehir’de geçtiğimiz yıl Ağustos ayı içersinde para karşılığı fuhuş yapmak için anlaştığı 30 yaşındaki İrem Ayrancı’yı çıkan tartışma sonrası bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Afganistan uyruklu çoban İzzetullah E.’nin  (30) yargılanması sona erdi.


Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın kara duruşmasına hakkında ‘kasten insan öldürmek ve hırsızlık’ suçlarından dava açılan tutuklu sanık İzzettullah E., Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile öldürülen Ayrancı’nın yakınları ve  taraf avukatları katıldı.


Tepebaşı ilçesine Bahçelievler Mahallesinde bir binanın giriş katında oturan İrem Ayrancı isimli kadını bıçakladıktan sonra firar eden ve daha sonra polisin başlattığı soruşturmanın ardından Emirler Mahallesi Emirler mevkiinde kaldığı bir barakada yakalanan sanık Entuzam, son duruşmada cinayeti Ayrancı ile aralarında çıkan tartışmanın ardından öfkeye kapılarak bıçakladığını itiraf etti. Tercüman aracılığı ile ifade veren İzzettullah E. “Ben Eskişehir’e geldiğimde çobanlık yaparak geçimimi sağlamaya başladım. Emirler Mahallesinde çobanlık yapmaya başladım. Hayvanları otlatmaktan döndükten sonra dinlenmek için kaldığım barakaya giderek uzandım. Cep telefonumu tanımadığım bir numara aramış. Numarayı aradım karşıma bir bayan çıktı. Bir süre sohbet ettik. Bana para karşılığı birlikte olabileceğimi söyledi. Adresini istedim. Oda verdi. Olay günü verdiği adrese giderek evinde 600 lira karşılığında birlikte olduk. Daha sonra birlikte dışarıya çıkarak karnını doyurdu, marketten alış veriş yaptık. Tekrar eve döndüğümüzde yeniden birlikte olmak istedim oda kabul etmedi. Para istedi. Yok dediğimde bağırmaya başladı, küfürler ediyordu. Tecavüz etti diye polise şikâyet edeceğini söyledi. öfkeye kapıldım. Masanın üzerinde duran bıçağı alarak vücudunu çeşitli yerlerine sapladım. Daha sonrasını hatırlamıyorum. Pişmanım” dedi.


Mahkeme heyeti, İrem Ayrancı adlı kadını bıçaklayarak öldüren İzzetullah E.’yi ‘kasten insan öldürmek’ suçundan 18, ’hırsızlık’ suçundan da 8 yıl hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.