MHP İl Başkanı Candemir; "Şiddetle kınıyoruz"

MHP İl Başkanı Candemir;  “Şiddetle kınıyoruz”
  MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Kırmızıtoprak Aile Sağlığı Merkezinde doktorlara yönelik yaşandığı iddia edilen saldırıyı kınadı.MHP’li Candemir yaptığı açıklamada; “Sağlıkta şiddet yasasına rağmen,...

 


 


MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Kırmızıtoprak Aile Sağlığı Merkezinde doktorlara yönelik yaşandığı iddia edilen saldırıyı kınadı.


MHP’li Candemir yaptığı açıklamada; “Sağlıkta şiddet yasasına rağmen, ülkemiz genelinde, sağlık çalışanlarına şiddet devam etmektedir. Ancak geldiğimiz noktada, yasal düzenlemelerin uygulamada yeterli sonuçlar doğurmadığı net bir şekilde görülmektedir. Toplulumuzu bu konuda sağduyulu olmaya, kendisine hizmet eden sağlık çalışanlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Bu vesileyle; Şehrimizde yaşanan Kırmızıtoprak Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan doktorlarımız Ezgi çalıkuşu ve Aytekin Aykın’a fiziki ve sözel olarak yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, Sağlık çalışanlarının güvenliğinin sağlanması konusunda yasal düzenlemeler ivedilikle gerçekleştirilmesini talep ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.