PROTOKOLÜ BOL DÜĞÜN

PROTOKOLÜ BOL DÜĞÜN
Bir süre önce Esra Kaymaz ile nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan Alihan Karacan, pandemi nedeniyle ertelenen düğünle dünyaevine girdi.Düzenlenen görkemli düğün sosyal mesafe gözetilerek gerçekleştirildi. Konukların pandemi...

Bir süre önce Esra Kaymaz ile nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan Alihan Karacan, pandemi nedeniyle ertelenen düğünle dünyaevine girdi.
Düzenlenen görkemli düğün sosyal mesafe gözetilerek gerçekleştirildi. Konukların pandemi tedbirleri nedeniyle ayakta katıldıkları törene iş ve siyaset camiasının önde gelen pek çok ismi katıldı.
Halk Oyunları gösterisi ve Kuran tilaveti ile başlayan düğüne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk İş Başkanı Ergün Atalay, RTüK Başkanı Ebubekir Şahin, Türk Hava Kurumu Başkanı Cenap Aşçı, bakan yardımcıları, valiler, çok sayıda milletvekili ve konuklar katıldı.
Düzenlenen nikah merasiminde ise, genç çift Alihan ve Esra’nın nikahlarını Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kıydı.
Nikah sonrası bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türk Milletinin en büyük özelliği, güçlü bir aile yapısına sahip olmasıdır. Genç çiftçe ömür boyu mutluluklar dilerim. Saygı ve sevgi ile bütün güçlükler aşılır” ifadelerini kullandı. Düğün merasimi daha sonra diğer etkinliklerle devam etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.