"Ahlaksızlık karşısında susmayacağız"

“Ahlaksızlık karşısında susmayacağız”
 AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Abdurrahman Dilipak’ın AK Partili kadınlara dönük hakaret ve çirkin yakıştırmaları nedeniyle 81 ilde eş zamanlı suç duyurusunda bulundu.Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem...

 


AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Abdurrahman Dilipak’ın AK Partili kadınlara dönük hakaret ve çirkin yakıştırmaları nedeniyle 81 ilde eş zamanlı suç duyurusunda bulundu.


Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı özlem Yalçın, parti binasında yaptığı açıklamada; “Hem partimizin içinde, hem de partimizin karşısındaki kitleleri birbirlerine düşürme çabaları ile çatışma ve sürtüşme alanları oluşturmaktadırlar. Kadınlarımıza yönelik ağır hakaretlerle dolu içerik ise, artık teşkilatlarımızda bardağı taşıran son damla olmuştur.” Dedi.


Bu bağlamda AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı özlem Yalçın açıklamada bulundu. İl binasında düzenlenen açıklamaya; İl Başkanı Zihni çalışkan, İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak ve Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma çakır Eserkaya da katıldı.


Ahlaksızlık karşısında hiçbir zaman susmadıklarını ve susmayacaklarını belirten Başkan Yalçın, şunları söyledi: “Bugüne kadar zaman zaman AK Parti karşıtlığından beslenen bir takım gazeteci, siyasetçi, sanatçı veya akademisyen gruplarına şahit olmuş, yanlı ve iyi niyet taşımayan yaklaşımlarına karşı mücadele vermiştik. Sözde kanaat önderleri gibi bir duran bu gibi çevrelerin, sanki hükümetimizin ve Partimizin çıkarlarını düşünüyormuş gibi bir tutum sergilediklerine ve çeşitli ayrışma noktaları oluşturmaya çalıştıklarına şahit olmaktayız.


Hem Partimizin içinde, hem de partimizin karşısındaki kitleleri birbirlerine düşürme çabaları ile çatışma ve sürtüşme alanları oluşturmaktadırlar. “Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir” diyen AKPARTİ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu inanç ve gayretleri neticesinde dünyanın en büyük kadın örgütünü kurarak, yıldan yıla büyütmeyi başarabilen bir lider olmuştur.


Kültürümüz, değerlerimiz, aile bilincimiz ve geçmişten geleceğe aktarılması gereken öğretilerimizle AKKADINLAR olarak bizler, yurdumuzun dört bir köşesinde mücadele etmekteyiz. Hiç kimse ağzımıza dahi alamadığımız o ahlaksız küfürler ile kadınlarımızın namusuna dil uzatamaz. Bugün bizlerin bu toplantıyı tertip etmemize neden olan Kadınlarımıza yönelik ağır hakaretlerle dolu içerik, artık teşkilatlarımızda bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu sebepten dolayı, AKPARTİ Genel Merkezimiz, Partimizin kadınlarına yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı, Abdurrahman Dilipak aleyhine Yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.