Hanımeli Sokağa yoğun ilgi

Hanımeli Sokağa yoğun ilgi
  Tepebaşı Belediyesi tarafından kadınların el emeklerini değerlendirmelerine olanak imkanı sağlayan Hanımeli Sokağı, haftanın 7 günü kent halkına farklı ürünler sunmaya devam ediyor. Koronavirüs tedbirlerinin titizlikle...

 


 


Tepebaşı Belediyesi tarafından kadınların el emeklerini değerlendirmelerine olanak imkanı sağlayan Hanımeli Sokağı, haftanın 7 günü kent halkına farklı ürünler sunmaya devam ediyor.


 


Koronavirüs tedbirlerinin titizlikle uygulandığı sokakta, haftanın her günü farklı bir konsept Eskişehirlileri bekliyor. Pazartesi el ürünleri (bireysel stantlar), salı el ürünleri (Belde Evleri ve bireysel stantlar), çarşamba el ürünleri (MAYA Derneği), perşembe el ürünleri (Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği), cuma yöresel ürünler ve el ürünleri, cumartesi sanat atölyeleri ve pazar günleri de el ürünleri stantları (bireysel) kent halkı tarafından ziyaret ediliyor.


Sokakta örgü, takı, keçe, makrome, bez çanta ve aksesuar gibi ürünlerini satışa çıkaran kadınlar, aile ekonomilerine de katkıda bulunuyor. Eskişehirlilerin yanı sıra kentimize misafir olarak gelen vatandaşların da sıklıkla ziyaret ettiği mekanlardan biri haline gelen Hanımeli Sokağı, İsmet İnönü Caddesi'nde, Kanatlı AVM arkasında hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.