Otogar cinayetinde karar

Otogar cinayetinde karar
 Eskişehir otogarında meydana gelen kavga olayında elini kana bulayan Ahmet Ö. isimli firma çalışanının yargılanması sona erdi.Geçtiğimiz Ocak ayında işlenen cinayetin sanığı ile taraf avukatlarının katıldığı dünkü...

 


Eskişehir otogarında meydana gelen kavga olayında elini kana bulayan Ahmet ö. isimli firma çalışanının yargılanması sona erdi.


Geçtiğimiz Ocak ayında işlenen cinayetin sanığı ile taraf avukatlarının katıldığı dünkü duruşmada son sözü mahkeme heyeti söyledi. Eskişehir 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında,sanık Ahmet ö.,Daha önce verdiği ifadelerin geçerli olduğunu belirterek “Otogardaki yazıhaneler önünde 2 kişi üzerime geldi.Yanımdaki bıçağı kendimi korumak için rastgele salladım.Vahit Ayrım’ın araya girdiğini fark etmedim.Pişmanım, kimseyi öldürmek gibi bir kastım yoktu. Pişman ve çok üzgünüm. Sevdiğim bir insandı. Bilerek öldürmedim” dedi. Mahkeme heyeti sanığı ‘olası kasten adam öldürmek’ suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.