Odunpazarı'nın kültür ve sanat sembolü Açılışa hazır

Odunpazarı’nın kültür ve sanat sembolü  Açılışa hazır
 Odunpazarı Belediyesi, kuruyan asırlık ağacı kesmek yerine sembol haline dönüştürdü. Hamamyolu girişindeki asırlık ağaç “Kültür ve Sanat Sembolü” olacak.Odunpazarı Belediyesi kesmek yerine sanat eserine dönüştürdü....

 


Odunpazarı Belediyesi, kuruyan asırlık ağacı kesmek yerine sembol haline dönüştürdü. Hamamyolu girişindeki asırlık ağaç “Kültür ve Sanat Sembolü” olacak.


Odunpazarı Belediyesi kesmek yerine sanat eserine dönüştürdü. Belediyenin hazırladığı projenin hayta geçirilmesiyle birlikte modern bir görünüme kavuşturulan ve birçok kent belediyesinin örnek aldığı Hamamyolu Caddesi her geçen gün daha da güzelleştiriliyor. Kente gelen turistlerin de uğrak yeri haline gelen cadde adeta bir sanat merkezi haline dönüştürüldü. Caddenin Yediler girişinde yer alan yaklaşık 100 yaşında olduğu belirtinle ağaç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı üzerine bakıma alındı. Ağacı kesmek yerine sanat eseri haline dönüştürmeyi hedefleyen belediyenin başlattığı çalışma sona yaklaştı. Usta bir sanatçının yürüttüğü yaklaşık bir ay süren çalışmanın ardından kuruyan ağaç kültür ve sanat sembolü haline dönüştürüldü. Şehrin kültür ve sanat sembolü haline getirilen ağacın önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir tören ile birlikte Eskişehir halkının beğenisine sunulacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.