Ak Partili isimlerin testi pozitif çıktı

Ak Partili isimlerin testi pozitif çıktı
Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Birsen, Tepebaşı Belediye ilçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve İlçe Başkan Adayı Hasan Tuç’un yeni tip koronavirüse yakalandığı öğrenildi.Koronavirüsü vakasına yakalananların...

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Birsen, Tepebaşı Belediye ilçe Başkanı Hakan çizmelioğlu ve İlçe Başkan Adayı Hasan Tuç’un yeni tip koronavirüse yakalandığı öğrenildi.


Koronavirüsü vakasına yakalananların sayısı her geçen gün artıyor. Giderek ürkütücü boyutlara ulaşan salgın, büyük küçük dinlemiyor. Tün dünyada etkisini sürdüren virüs salgınının önüne alınan tüm önlemlere rağmen geçilemiyor. Eskişehir’de de virüs salgına yakalananların listesini de yeni isimler eklendi. Geçtiğimiz hafta içerisinde sağlık camiasının önemli isimlerini yatağa düşüren koronavirüs son olarak Eskişehirli siyasilere yapıştı. Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Birsen, Tepebaşı Belediye ilçe Başkanı Hakan çizmelioğlu ve İlçe Başkan Adayı Hasan Tuç’un da yeni tip kornavirüse yakalandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.