"Ek ödemede hakça paylaşım istiyoruz"

“Ek ödemede hakça paylaşım istiyoruz”
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman, üniversite hastanelerinin ek ödemelerinde hakça bir paylaşım istediklerini anlattı.Başkan Kararman, sendika binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ne yazık ki ek...

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman, üniversite hastanelerinin ek ödemelerinde hakça bir paylaşım istediklerini anlattı.


Başkan Kararman, sendika binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ne yazık ki ek ödeme ile ilgili düzenlemelerin sürekli geciktirilmesi, yayınlanan düzenlemelerde çalışanların beklentisinin boşa çıkarılması bizim bu talebimizdeki haklılığımızı vurgulayan bir diğer unsur olmaktadır.


Nitekim bugün Resmi Gazetede yayınlanan üniversite hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik ek ödeme düzenlemesi bunun bir tasdiki daha olmuştur.  6 aydır beklemeye rağmen ilk iki düzenlemedeki gibi çalışanlar için hayal kırıklığı olan yönetmelik değişikliği yine aynı tas aynı hamam şeklinde çıkarılmıştır.


İdarecinin insafına terk edilip siz bilirsiniz demekle sağlık çalışanlarına bir hak verilmiş olmamaktadır. Daha önceki düzenlemelerde tecrübe edilen bu durum sağlık çalışanları için kabul edilemez. 


Üniversite Hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının alın terlerinin karşılığı verilmeli; fedakarca yürütülen bir mücadelenin sonunda bunlar reva görülmemelidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.