Esnaf dijital rehber hazırladı

Esnaf dijital rehber hazırladı
 Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, esnaf için hayata geçirilen ’Esnaf Rehberi’ uygulamasını tanıttı. Birsen; “Ücretsiz olarak tüm halkımızın kullanımına açık olan sistemle artık ihtiyaç duyulan esnaf ve sanatkârlar...

 


Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, esnaf için hayata geçirilen ’Esnaf Rehberi’ uygulamasını tanıttı. Birsen; “Ücretsiz olarak tüm halkımızın kullanımına açık olan sistemle artık ihtiyaç duyulan esnaf ve sanatkârlar halkımıza daha da yakın olacaklardır" dedi.


Birsen, "Halkımızın cep telefonları üzerinden, esnaf ve sanatkarlarımızın adres ve iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilmelerine imkan sağlayan “Esnaf Rehberi” adlı uygulama Ticaret Bakanlığımız tarafından hayata geçirilmiştir.


Ücretsiz olarak tüm halkımızın kullanımına açık olan sistemle artık ihtiyaç duyulan esnaf ve sanatkarlar halkımıza daha da yakın olacaklardır" dedi.


’Esnaf Rehberi’ uygulaması hakkında bilgi veren Birsen, "Diğer taraftan halkımızın cep telefonları üzerinden, esnaf ve sanatkârlarımızın adres ve iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilmelerine imkan sağlayan “ESNAF Rehberi” adlı uygulama Ticaret Bakanlığımız tarafından hayata geçirilmiştir.


Google Play ve App Store üzerinden indirilebilen “Esnaf Rehberi” adlı uygulama ile, harita üzerinden bunduğunuz noktaya en yakın, bakkal, kasap, giyim, tamirci, lokanta gibi tüm esnaf sanatkar meslek dallarındaki işyerlerinin adres ve telefon numarası gibi iletişim bilgilerine anında ulaşılabilecek, bulunduğunuz noktadan, aradığınız işyerine yol tarifi alınabilecek ve paket servisi yapan işyerlerinden telefonla sipariş verilebileceklerdir. 


Ücretsiz olarak tüm halkımızın kullanımına açık olan sistemle artık ihtiyaç duyulan esnaf ve sanatkârlar halkımıza daha da yakın olacaklardır.


Uygulamanın verimliliğinin arttırılması için, tüm esnaf ve sanatkârlarımızın sisteme girerek bilgilerini kontrol etmelerini, eksik bilgilerini esnaf sicil müdürlüğümüze gelerek güncellemelerini rica ediyoruz.


Esnaf Rehberi adlı uygulamayı hayata geçiren Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyor, esnaf sanatkârlarımız ve halkımız için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Uygulamayı basın mensupları ile paylaşan Birsen, Odunpazarı bölgesinde verdiği yiyecek siparişinin dakikalar içerisinde geldiğini gösterdi ve siparişi getiren esnafa teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.